Mingel och turnépremiär med ShiftSweden

Programmet ShiftSweden är nu igång! Framtidens mobilitet och samhällsbyggande – ställer om Sverige till hållbara, attraktiva och tillgängliga livsmiljöer för alla.

ShiftSweden mobiliserar organisationer och individer för att skapa nya värden genom cirkulära affärsmodeller inom samhällsbyggnad och genom konkurrenskraftiga alternativ till enskilt bilresande. Vi vill integrera byggd miljö och mobilitet till ett system. Inom programmet visar vi hur omställningen kan ske över hela Sverige på ett fossilfritt och resursmedvetet sätt.

Redan från start är aktörer från branschorganisationer, akademi och forskningsinstitut, privat näringsliv, offentlig och ideell sektor engagerade i programmet.

Tid: Måndag 10 juni, kl. 16.00-18.00
Plats: IQ Samhällsbyggnad, Drottninggatan 33 i Stockholm
Anmälan: Följ länken till anmälningsformulär.

Välkomna på mingel! 

Programmet bjuder in till ett första mingel på Drottninggatan 33, alldeles vid Sergels torg i Stockholm. Under året kommer vi arrangera mingel på fler orter, eftersom vi vill bygga vår rörelse över hela landet.

Från klockan 16.00 serveras snacks och något att skåla i. Kom förbi, lär känna programledningen och andra som varit, är eller vill vara med på vår resa!

Varmt välkomna!